Na zo'n twaalf jaar in ons oude karakteristieke pand en een jaar lang hard werken mochten we op 13 augustus 2004 ons nieuwe pand openen. Met deze ruimere 'jas' kunnen we u weer helemaal bedienen zoals we dat als Koi-liefhebbers graag willen:
25 bassins met een totale inhoud van 530.000 liter. Direct bij binnenkomst ziet u twee grote showvijvers, een in "engelse" stijl van 60.000 liter en een in "japanse" stijl van 45.000 liter waarin u prachtige Koi kunt bewonderen.

ScanBinnen2

Vele zeer mooie Koi van goede tot zeer goede kwaliteit waaronder echte tategoi van beroemde kwekers als Sakai, Dainichi en Hirasawa!

Niet vrij toegankelijk; ons quarantaine station met negen bassins van elk 10.000 ltr inhoud in de kelder van het pand. Deze quarantaineruimte is van buitengewone klasse, eigenlijk zouden we er wat graag mee pronken, maar de daar gehuisveste Koi willen we hun rust gunnen.

Een zeer uitgebreid aanbod van koi voer, voersupplementen, medicamenten en bacteriën. Zeer vele soorten en maten filters en voorfilters. Vele soorten water- en luchtpompen.

Alle pvc materialen die nodig zijn voor de aanleg van uw vijver c.q. het aansluiten van uw filter. En nog heel veel meer, zie voor de genoemde artikelen de diverse rubriekspagina's en ozon apparatuur en vijververwarming. Vrijwel alle filtersystemen en pompen zijn in gebruik op de bassins op de begane grond en zijn dus in werking te zien!

Al deze woorden kunnen nooit het 'koi-gevoel' die dit alles oproept goed beschrijven, kom eens langs en ervaar het zelf!


Bassins met onze vissen

 


Quarantaine station