HIKARI, DE ONBETWISTE NUMMER 1 VAN DE WERELD OP HET GEBIED VAN VOER VOOR KOI

In Japan is Hikari al jarenlang het beste en meest verkochte Koivoer. In het land van de Koi, waar traditie en wetenschap hand in hand gaan, is Hikari al meer dan 140 jaar de toonaangevende producent van visvoer. Sinds 2001 zijn maar liefst 14 winnaars van de All Japan Grand Champion Koi grootgebracht en opgekweekt met Saki-Hikari. Niet voor niets kiezen de meest bekende Koikwekers voor Hikari en Saki-Hikari voer.

SAKI-HIKARI, EEN REVOLUTIONAIR VOER VOOR PROFESSIONELE KOI-KWEKERS EN ENTHOUSIASTE VIJVER EN AQUARIUM HOBBYISTEN!

Saki-Hikari® werd in eerste instantie speciaal ontwikkeld voor professionele Japanse kwekers. Tijdens het kweken van Koi ontstaan altijd bepaalde problemen: Zoals een slechte waterkwaliteit door ophopend organisch afval en slechte filtratie, het snel verspreiden van ziektes, ongebalanceerde groei en vetopstapelingen. Deze problemen worden vooral door de voeding veroorzaakt. Saki-Hikari® rekent af met deze problemen en zorgt voor uitmuntende resultaten. Het bewijs hiervoor zijn ondermeer de 14 All Japan Grand Champions sinds de eeuwwisseling. Saki-Hikari® voer is het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en nauwe samenwerking met toonaangevende Japanse Koi-kwekers.

HET GEHEIM VAN SAKI-HIKARI

Het geheim van Saki-Hikari® is Hikari Germ™. Deze levende bacteriën (lactobacillus) worden toegevoegd aan Saki-Hikari en zorgen voor een optimale darmwerking. Het resultaat is een uitzonderlijk goede spijsvertering, een snelle en constante groei, minder watervervuiling en vuilophoping en een gezondere Koi. De Hikari Germ bacteriën worden ook wel Probiotics genoemd.

De gunstige werking van deze bacteriën is niet alleen bekend bij kwekers, ook in producten voor menselijke consumptie, zoals yoghurt en Yakult®, wordt gebruik gemaakt van deze nuttige bacteriën. Saki-Hikari® is het meest effectief bij blijvend dagelijks gebruik, de voordelen van de Hikari Germ nemen af bij onderbreking en wanneer het gemixt wordt met andere voeren.

DE WERKING VAN DE HIKARI GERM™ IN SAKI-HIKARI

 
Allereerst zorgen de Hikari Germ bacteriën voor een snellere voedselafbraak in het spijsverteringskanaal. Vervolgens zorgen de bacteriën voor een optimale spijsvertering en voedselopname in de darmen. Omdat de Hikari Germ bacteriën zich nestelen in de darmen, worden ziekteverwekkende bacteriën bestreden, stress wordt voorkomen en het immuunsysteem aanzienlijk versterkt. Tenslotte zorgt Hikari Germ ervoor dat de hoeveelheid uitwerpselen vermindert en poederachtig wordt. Hierdoor kunnen de uitwerpselen beter gefilterd worden, blijft er minder slib en vuil achter waardoor de waterkwaliteit verbeterd.